Servicii
Compania SKF oferă o gamă completă de servicii atât producătorilor de echipamente originale (OEM), cât şi clienţilor pieţelor secundare din întreaga lume, din fiecare industrie majoră, la fiecare stadiu al ciclului de viaţă al utilajului. Soluţiile avansate de servicii ale SKF vă oferă ajutor în:
 • îmbunătăţirea productivităţii
 • reducerea costurilor de mentenanţă
 • îmbunătăţirea eficienţei energetice
 • optimizarea proiectării
 • reducerea timpului de punere pe piaţă
 • reducerea costului total al activelor.
Un portofoliu cuprinzător
 
Serviciile SKF se extind de la dezvoltarea noilor echipamente şi verificarea proiectării acestora, până la servicii de recondiţionare, Soluţii integrate de mentenanţă (IMS), instructaj şi monitorizare de la distanţă. 
 
Vă putem asista în reducerea consumului de energie şi în îmbunătăţirea sustenabilităţii operaţiunilor dumneavoastră. Totodată, vom lucra împreună cu dumneavoastră pentru a determina punctele cheie şi modul cel mai rapid de a rentabiliza investiţiile făcute.
     Dezvoltarea unei cutii de viteze noi cu o densitate de putere mai înaltă, îmbunătăţirea unei turbine cu gaz existente pentru a îndeplini cerinţele crescânde ale pieţei sau proiectarea unei generaţii complet noi de turbine eoliene cu un raport mai mare kW-cost. Sfera proiectelor de dezvoltare este foarte largă. Globalizarea rapidă conferă o importanţă şi mai mare dezvoltărilor tehnice; echipamentele dumneavoastră se pot menţine în fruntea competiţiei şi pot contribui la rezultatele clienţilor doar prin soluţii inovative şi prin calitate şi performanţă sporită. 
 
     Pentru a derula cu succes proiectele de dezvoltare, adeseori veţi avea nevoie de diferite tipuri de cunoştinţe de nivel înalt, deţinute de exemplu de specialişti în calcule avansate şi experţi în materiale. Aceste competenţe nu sunt, de fiecare dată, disponibile din sursele interne ale companiei dumneavoastră. 
Partenerul dumneavoastră în cunoaşterea inginerească
Compania SKF este binecunoscută ca fiind un lider şi un furnizor global de rulmenţi, deţinând peste 100 de ani de experienţă cu toate tipurile de echipamente şi industrii. Însă SKF poate oferi cu mult mai mult de atât. 
 
     Serviciile SKF de consultanţă în inginerie includ ingineri cu experienţă şi lideri de proiecte care pot oferi sprijin în toate, de la ştiinţa materialelor până la lubrifiere şi cunoştinţe de tribologie, verificând proiectările dumneavoastră cu ajutorul programelor de simulare unice ale SKF. Lucrăm în strânsă colaborare cu experţii SKF şi cu laboratoarele şi centrele de cercetare cu tehnologii de vârf ale SKF din întreaga lume. Punerea în aplicare a proceselor dovedite, precum metoda „Design for Six Sigma” vă permite să dezvoltaţi soluţii robuste mai repede. Suntem capabili să combinăm cunoştinţele, experienţa şi echipamentele corespunzătoare SKF, formând o soluţie special concepută şi specifică necesităţilor şi vă putem susţine pe întreaga durată a ciclului de viaţă a produselor dumneavoastră. 
 
Serviciile SKF de consultanţă în inginerie au venit în ajutorul multor clienţi pentru:
 • a optimiza calitatea şi performanţa proiectărilor lor 
 • a reduce timpul punerii pe piaţă printr-o verificare mai rapidă a proiectelor şi prin testări profesionale 
 • a găsi cauza declanşatoare a caderilor premature a rulmenţilor şi/sau echipamentelor.
 
Majoritatea lucrărilor noastre se efectuează pentru clienţi fideli, variind de la companii locale până la lideri industriali binecunoscuţi. 
 
      Serviciile SKF de consultanţă în inginerie funcţionează la nivel global şi au echipe în sedii din China, Germania, India, Italia, SUA, Suedia, Franţa şi Olanda. Contactaţi distribuitorul sau inginerul de aplicaţii din locaţia dumneavoastră sau intraţi în contact direct cu noi prin butonul contact din partea dreaptă, de sus, a acestei pagini. 
 
 
     Recondiţionarea este un element care contribuie în mare parte la reducerea costurilor pe ciclul de viaţă al echipamentelor industriale, oferind beneficii de ansamblu, cum ar fi:
 • durată de funcţionare extinsă a componentei 
 • costuri de mentenanţă reduse 
 • fiabilitate sporită din privinţa timpului de funcţionare şi a productivităţii 
 • probabilitate redusă de cădere prematură 
 • menţinerea condiţiei stocurilor de schimb 
 • fiabilitate generală sporită a utilajelor 
 • contribuţii la îmbunătăţirea fiabilităţii.
 
     Reducerea impactului negativ asupra mediului înconjurător este un aspect din ce în ce mai important pentru societatea noastră, iar recondiţionarea poate avea o contribuţie semnificativă adusă sustenabilităţii îmbunătăţite, pentru că aceasta reduce întrebuinţarea resurselor şi energiei naturale. 
 
     Compania SKF are o experienţă de decenii în domeniul recondiţionării. Centrele noastre de service oferă capacităţi profesionale de recondiţionare, renovare, reprelucrare sau retehnologizare a componentelor şi sistemelor industriale. 
 
     Recondiţionarea efectuată de SKF este realizată de către centrele de service dedicate, deţinând tehnologii de vârf şi distribuite în mod strategic pe întregul glob. Centrele efectuează aceste servicii conform procedurilor şi proceselor definite de SKF pentru a satisface exigenţele calitative şi de performanţă ale componentelor industriale. 
 
Prin parteneriatele extinse, SKF poate oferi soluţii rentabile pentru optimizarea ciclului total de viaţă al produselor şi poate reduce costurile operaţionale. 
     Consultanţa în afaceri oferită de SKF sprijină producătorii industriali din fiecare industrie majoră din lume în găsirea a noi oportunităţi de afacere, în răspunderea la provocările afacerii, precum şi în a face faţă cererilor sporite de eficienţă. În ansamblu, noi vă putem ajuta să profitaţi din plin de piaţa dumneavoastră şi să vă maximizaţi profitabilitatea. 
 
Competenţă industrială aplicată
 
Noi ştim că poziţia de lider de piaţă poate fi atinsă cu ajutorul unei combinaţii adecvate cuprinzând configuraţii competitive de afaceri şi situaţii echilibrate din privinţa părţilor interesate. Lucrând în strânsă colaborare cu clienţii noştri, avem posibilitatea de a crea valori unice, bazate pe vasta noastră experienţă industrială, pe prezenţa noastră pe piaţă şi pe relaţiile noastre cu clienţii internaţionali.
Consultanţii noştri deţin o amplă cunoaştere şi experienţă, lucrând în toate industriile principale, cum ar fi: 
 • energetică şi utilităţi 
 • transport de proces 
 • producţie discretă 
 • medicală şi sănătate automobile.
Filozofia noastră ne spune să combinăm dezvoltarea şi implementarea în toate lucrările noastre. Rezultatul este valoarea suplimentară adăugată afacerii dumneavoastră.
Echipa noastră înalt calificată şi dedicată vă poate ajuta în întâmpinarea provocărilor strategice şi operaţionale, cum ar fi: 
 • dezvoltarea unor strategii clare, implementarea acestora şi verificarea ulterioară a rezultatelor.
 • dezvoltarea şi implementarea unor configuraţii de afaceri noi sau îmbunătăţite, cu suport decizional cuantificabil însoţit de cercetări de piaţă, oferind introspecţii care pot îmbunătăţi afacerea. 
Profitaţi la maxim de structurile, procesele şi sistemele organizaţiei dumneavoastră.
În cadrul serviciilor SKF de logistică, ne dedicăm înţelegerii provocărilor şi exigenţelor producătorilor industriali menţinem în mişcare furnizarea mărfurilor către liniile de producţie şi livrarea produselor către clienţi clădim parteneriate cu clienţii pentru a crea soluţii de logistică eficiente, elegante şi sensibile din punct de vedere al mediului înconjurător.
O echipă dedicată de peste 1.200 de specialişti în logistică, împreună cu parteneri selectaţi din întreaga lume, sunt gata să vă ofere soluţii de logistică inovative şi sustenabile. 
     Experienţă de consultanţă în domeniul industriilor de fabricaţie şi procesare. Expertiză industrială de vârf în inginerie aplicată şi monitorizare a condiţiilor (CM - Condition Monitoring). Experienţă de fabricaţie şi cunoştinţe privind fiabilitatea echipamentelor rotative. Compania SKF a combinat toate aceste elemente pentru a forma o gamă unică şi cuprinzătoare de servicii strategice şi tactice de gestionare a utilajelor.
 
Proces dovedit de îmbunătăţire
      Începem cu un proces dovedit de evaluare cu scopul de a identifica posibilităţile de îmbunătăţire a fiabilităţii şi a dezvoltării de soluţii. Ţinta este de a vă incorpora obiectivele de afaceri, provocările întâlnite în aplicare şi cultura dumneavoastră organizaţională într-o hartă strategică de îmbunătăţire a fiabilităţii. După acestea, punem în aplicare metodologia noastră dovedită de optimizare a eficienţei utilajelor (AEO), cu scopul de a dezvolta soluţii care să permită o producţie sporită a utilajelor dumneavoastră, fără a mări costurile de capital cheltuite pe echipamente noi, iar în cele din urmă crescând rentabilitatea acestor bunuri.
     Disponibile în întreaga lume, serviciile SKF de gestionare a utilajelor pot asista operaţiunile dumneavoastră în dezvoltarea strategiilor şi tacticilor spre a atinge rezultatele finale.
În ziua de azi, managerii de mentenanţă se confruntă cu o sarcină dificilă: Chiar dacă personalul lor este foarte instruit, ei trebuie să supravegheze un număr mare de utilaje şi este posibil ca ei să nu poată urmări practicile întreţinerii cu precizie.
În plus, mentenanţa echipamentelor devine din ce în ce mai complicată din pricina avansării tehnologice continue, iar legile de mediu şi de siguranţă devin tot mai stricte, exercitând asupra acestei funcţii o presiune mai mare ca niciodată. 
 
Recunoscând nevoia unor resurse suplimentare, SKF oferă o gamă largă de servicii de mentenanţă în scopul de a ajuta companiile în atingerea obiectivelor proprii de mentenanţă. (click aici)
Sporiţi cunoştinţele pentru a îmbunătăţi fiabilitatea
 
Producătorii din ziua de azi sunt supuşi unor presiuni enorme în privinţa furnizării celei mai bune calităţi posibile la costuri cât mai joase. Prin urmare, atingerea fiabilităţii maxime a echipamentelor este un aspect esenţial. Profitabilitatea tuturor producătorilor depinde de competenţele personalului propriu şi de modul în care angajaţii şi industria susţin acest personal în atingerea potenţialului lor. 
De ce să alegeţi cursurile SKF de mentenanţă a fiabilităţii?
Cursurile noastre de instruire au la bază peste 100 de ani de experienţă şi cunoaştere în domeniul fiabilităţii echipamentelor rotative, ceea ce este neegalat în lume. Parteneriatele strânse de lucru cu clienţii noştri ne-au oferit o înţelegere unică şi îndeaproape despre procesele şi provocările specifice fiecărei industrii majore. 
 
Cursurile SKF se axează pe înlesnirea eficienţei echipamentelor şi utilajelor uzinei, bunuri ce stau chiar la centrul procesului de producţie. 
Profitând pe deplin din investiţia dumneavoastră de cunoştinţe
Portofoliul cursurilor urmăreşte o abordare de învăţare mixtă, folosind o gamă de metodologii, cum ar fi metoda e-learning, învăţarea în sală de clasă, exerciţii practice şi mentorat la faţa locului, toate cu scopul de a atinge obiectivul de învăţământ. 
 
SKF poate oferi asistenţă şi prin realizarea unei analize a necesităţilor de instruire efectuate prin evaluare online, cu scopul de a schiţa competenţele actuale ale personalului dumneavoastră în diverse domenii, fiind creată în aşa fel încât să identifice domeniile în care competenţele angajaţilor prezintă deficienţe, pentru a îmbunătăţi eficienţa uzinei. (click aici)
Succesul dumneavoastră este şi succesul nostru.
 
Dorim să vă susţinem atât pe dumneavoastră cât şi activitatea dumneavoastră în toate felurile posibile. Acest lucru presupune dispunerea de capabilităţi, resurse şi dedicaţie necesare pentru a depune până şi ultimele eforturi astfel încât dumneavoastră să puteţi obţine adevăratul potenţial al lubrifierii. 
 
Făcând diferenţa
Deţinerea unui partener potrivit de lubrifiere este adeseori un factor important al succesului. Alături de SKF, vă puteţi baza pe inginerii noştri în furnizarea sprijinului şi serviciilor tehnice de vârf – atunci, acolo şi aşa cum aveţi nevoie. Abordarea noastră este de a oferi cea mai bună asistenţă posibilă pentru cerinţele şi provocările specifice întâlnite de dumneavoastră. 
 
Fiabilitate sporită, costuri reduse
Timpul de operare stă în centrul productivităţii. Alături de SKF, puteţi anticipa o soluţie de lubrifiere care are puterea de a extinde atât timpul de operare a utilajelor, cât şi intervalele de service, în favoarea unei productivităţi sporite. Fiabilitatea sporită ajută, de asemenea, reducerea costurilor de întreţinere şi operare, în timp ce uşurinţa în utilizare scade costurile de manipulare. Cu instrumentele SKF de management al lubrifierii, noi vă putem ajuta în calcularea randamentului investiţiilor şi în discutarea necesităţilor dumneavoastră de lubrifiere. 
 
Sustenabilitate la locul de muncă
Dacă vă alăturaţi la SKF, aduceţi beneficii atât mediului înconjurător, cât şi locului de muncă. Soluţiile de lubrifiere ale SKF sunt formate în aşa fel încât să optimizeze în primul rând cantitatea necesară de lubrifianţi. Cantităţile mai mici de lubrifianţi sunt mai prielnice pentru mediu. În plus, un echipament lubrifiat în mod optim devine un echipament mai eficient din punct de vedere energetic. Vă puteţi aştepta, de asemenea, la scurgeri minime şi la mai puţină fricţiune, ceea ce rezultă în niveluri sonore reduse. Pe ansamblu, vă puteţi baza pe soluţiile SKF în scopul de a contribui la un mediu de lucru mai sigur şi mai sănătos. 

Pentru mai multe detalii click aici
Contact