Lubrifianti: Interflon
Uleiurile şi lubrifianţii Interflon prelungesc perioada de folosire a componentelor dumneavoastră esenţiale, perioadă în care veţi cunoaşte o scădere considerabilă a costurilor activităţii de lubrifiere şi a ratei de consumare a lubrifianţilor. Produsele noastre reduc astfel costurile de întreţinere, consumul de energie şi perioadele de neoperare neplanificate, rezolvând, în acelaşi timp, eventualele probleme legate de lubrifiere.
 
Unsori lubrifiante   
Performanţă mult mai bună şi costuri mai mici
Practic, fiecare maşină concepută poate fi lubrifiată cu unsoare Interflon.Pentru a vă permite să faceţi economii la scară largă la cheltuielile cu mentenanţa, vă oferim produse destinate utilizării în industria alimentară,unsori şi uleiuri industriale de diferite vâscozităţi pentru prima echipare, reparaţii şi mentenanţă.
 
Curăţitori şi Degresanţi    
Îndepărtarea puternică şi eficientă a murdăriei
Ori de câte ori urmează activitatea de curăţenie trebuie ţinut cont de mai mulţi factori.Poluarea este diferită în funcţie de natura poluanţilor şi fiecare aplicaţie impune condiţii specifice pentru curăţenia industrială. Interflon furnizează curăţitori universali, inclusiv produse biodegradabile şi produse sigure pentru industria alimentară şi mediul înconjurător.
 
Ceară &Strat protector   
Suprafeţe netede, datorită minunilor făcute de Teflon®
Interflon combină excelent duritatea şi durabilitatea cu proprietăţile anti-aderenţă şi anti-frecare al stratului de acoperire dinTeflon ® la alunecări, învelişuri din ceară şi materiale plastice.
 
Produse destinate utilizării în industria alimentară   
Reducerea costurilor prin utilizarea produselor garantate NSF®
Interflon asigură un pachet ambiţios şi cuprinzător de lubrifianţi, unsori şi curăţitori care sunt testaţi şi certificaţi de către”Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor” -NSF ®.

Pentru mai multe detalii click aici sau Contactati-ne!
Contact